trešdiena, 2014. gada 30. aprīlis

Karalienes pudiņš karaliskā tērpā

Tērps ir pabeigts. Un tas prasīja tieši 16h.Kāds gandarījums!
Kad  šuvu otro žaketi, pie sevis nodomāju, kaut nu tiktu līdz beigām. Jau trešais vēlais vakars pie šujmašīnas, mērot, piegriežot un diedzot.
Kad pabeidzu, sajūta bija tāda pati, kā pēc kārtīgas kartupeļu talkas, laba:))))


Kad tie tika uzlikti uz pakaramiem, maniem zēniem acis iemirdzējās, vajadzēja uzmērīt! Tā doma vien, ka tērps ir šūts princim, zēniem  galva augstāk pacēlās un mugura iztaisnojās.
Līdzīgi, uzvelkot tautas tērpu, tu kļūsti mazliet garāks, staltāks un īpašs.





 Mazam Princim cepurspilvenā visa galva pēkšņi pazuda:)))
 Un kad tādi tērpi mugura, nemaz nevar pasniegt vakariņās putru ar sviestu!! Ir jātaisa augļu deserts vai vismaz Karalienes Maud pudiņš. Un tas ir pierādīts, svētku drēbēs ēdiens garšo daudz, daudz labāk!!!!

Pucējamies un taisam karalienes pudiņu!!!



Karalienes Maud pudiņš


4 olas
100g cukurs
1 paciņa želantīna
0,5 l saldā krejuma
2 plāksnītes piena šokolādes

Saputo olas ar cukuru biezā masā. Izkause želantīnu un iemaisa saputotās olās. Saputo saldo krējumu un iecilā olu masā. Tad sarīvē šokolādi.

Kārto stikla traukā:
pudiņa masu,
šokolādi,
pudiņa masu,
šokolādi. Virsējo kārtu var pārkaisīt ar šokolādi biezākā kārtā.

Liek ledusskapī un pēc pāris stundām karaļi un karalienes var sēsties pie galda!

Mēs nevarējā tās pāris stundas nogaidīt. Pēc 40 min. pudiņš tika celts galdā un tiesāts.

Mmmm, tas ir to vērts!!!


Lai labi garšo!!!

Nav komentāru: